Astrologia a través del ioga


Què tenen en comú el ioga i l'astrologia? Comparteixen el propòsit de millorar la comprensió d'un mateix i el sentit de qui som en essència.

 

Concretament l'astrologia psicològica està orientada a l'autoconeixement i evolució de la persona. Tots els elements de l'Univers tenen una rèplica en el nostre interior; cada signe està relacionat amb un element: Aire, Terra, Foc i Aigua, alhora que cada planeta reflexa una energia que està en l'interior de l'individu. Sabem que si la Lluna influeix en les marees, ho fa igualment sobre els nostres líquids interns i modifica la nostra psique encara que sigui puntualment.

 

Durant la pràctica de ioga hi ha una actitud introspectiva i conscient, ja sigui realitzant una asana, un pranayama o altres tècniques, on es va assolint una visió més profunda d'un mateix.

 

La relació entre determinades postures de ioga amb cada signe del zodíac (sempre tenint present que els trets de personalitat de cadascú no són absoluts, doncs sempre hi ha el matís essencial de la carta astral) resulta una eina molt útil per acompanyar el procés d'introspecció i d'integració de les diferents parts de les quals estem formats.

Classes particulars

 Tallers en grup

Dissabtes de 10:00 a 13:00h - Girona

Preu: 30€
Dharma ioga

Dharma ioga és un mètode molt profund i poderós perquè combina una pràctica externa amb el cos i una pràctica interna amb el cultiu de la ment

Pertany al llinatge de Lama Je Tsong Khapa, el qual va unificar els Sis Iogues de  Naropa i el mètode intern d'Atisha, ambdós del s.X.

 

Reforçar el treball físic amb el mental és un exercici molt més ric que només treballar des d'un pla corporal, podem aportar una dimensió més profunda i transcendent a la pràctica, i malgrat el cos degeneri, seguim tenint eines per arribar a la nostra essència més pura.

 

El que dóna sentit a aquest ioga és la comprensió de la persona des d'una visió holística del diagrama dels cinc nivells, fet que aporta una riquesa transformadora a la vivència del ioga Tibetà.

 

Estan molt presents aspectes com la respiració, pensaments, pranas, karma, visualitzacions, meditació, intenció i motivació.

 

Una experiència on també es contempla el benefici i benestar dels altres.  

Classes regulars setmanals

 Estudi Itzà - C/Olivera 11, Girona

Dijous de 21 a 22:15h

Preu: 42€/mes     

Primera classe de prova, gratuïta! 

 

Hatha ioga

Hatha ioga és un dels mètodes de ioga més coneguts i difosos al món. Tot i que el ventall d'eines de que disposa Hatha ioga és molt ampli, principalment es caracteritza per la pràctica d'asanes o postures de ioga, on es fa un èmfasi especial en la transició entre postures, les tècniques de respiració o pranayama i un estat d'atenció plena durant la sessió que finalitza  amb una relaxació de tot el cos.

 

Una tècnica a l'abast de tothom que ens aporta flexibilitat, fortalesa, vitalitat, entre d'altres beneficis.

 

Com suggereix la paraula Hatha: 

Ha - Sol/energia masculina

Tha - Lluna/energia femenina 

 

La intenció és integrar les diferents parts de les quals estem formats, creant una harmonia i equilibri entre el cos, la ment, les emocions i alhora fluir amb el nostre entorn.

 

Cultivem aquest estat d'unió amb una actitud de respecte i amor cap a un mateix, escoltant i acceptant les limitacions del moment present.

Classes regulars setmanals

 Celrà

Dimecres de 17:30 a 18:45h

Preu: 32€/mes     

Primera classe de prova, gratuïta!